Disnet – Operador Logístic 3PL per la teva cadena de subministrament

Disnet està composta per professionals amb més de 35 anys d’experiència en la gestió logística de la terciarització de les cadenes de subministrament. L’equip gestiona els processos amb el coneixement i rigor necessaris perquè l’externalització de les activitats logístiques de qualsevol organització sigui un èxit.

Els membres de l’equip de Disnet destaquen en la seva àmplia capacitat per identificar les necessitats dels seus clients i implementar els mecanismes necessaris per a donar-los resposta.

Conscients de la contínua evolució de el sector, l’equip de Disnet es troba en permanent formació contínua. Buscant l’avantguarda de el coneixement en les noves estratègies i metodologies de les operacions logístiques.

L’equip de Disnet garanteix una estructura logística permanent, que fa que tot estigui a punt en el moment que es necessiti.

serveis que oferim

En Disnet, a més dels serveis estàndard, atenem qualsevol necessitat de logística dels nostres clients amb l’objectiu que no hagin de ocupar-se, si així ho desitgen, de cap aspecte relacionat amb la distribució física dels seus productes.

Recepció de mercaderies

Manipulació de mercaderies

emmagatzematge

Preparació de comandes

Empaquetat – packing

ecommerce

Transport de mercaderies

logística inversa

La nostra prioritat és la satisfacció de client

Per què escollir Disnet ?

Disnet és un 3PL que ofereix des de 1991 un servei flexible adaptat a les necessitats de cada client. La raó de ser de Disnet és assumir tots els requeriments logístics dels nostres clients adaptant els nostres sistemes de treball, organització i instal·lacions per respondre a les seves expectatives amb la màxima rapidesa i fiabilitat.

La nostra dimensió i proximitat ens col·loca a l’abast de qualsevol organització, des de petites empreses d’àmbit local fins a organitzacions industrials de major dimensió

Estalvi de costos

La reducció de costos és un dels principals motius per contractar els nostres serveis com 3PL

lloc estratègic

Ubicació estratègica amb ràpids accessos a les principals vies de comunicació

OnLine

Tota la informació dels seus moviments en temps real

Aplicació SGA multi magatzem

Sistema de Gestió que ens permet tractar els productes més diversos i mantenir una estricta traçabilitat dels mateixos. Tota la informació dels seus moviments on line en temps real.

0
ubicacions en racks
0
ubicacions de picking
0
Capacitat comandes eCommerce

Contacta amb Disnet

La nostra flexibilitat amb els nostres clients ens fa adaptar-nos a les teves necessitats


    Recibirá copia de su mensaje en el email que nos ha proporcionado