Per què escollir Disnet ?

Disnet és un 3PL que ofereix des de 1991 un servei flexible adaptat a les necessitats de cada client. La raó de ser de Disnet és assumir totes les necessitats logístiques dels nostres clients adaptant els nostres sistemes de treball, organització i instal·lacions per respondre als seus requeriments amb la màxima rapidesa i fiabilitat.

La nostra dimensió i proximitat ens col·loca a l’abast de qualsevol organització, des de petites empreses d’àmbit local fins a organitzacions industrials de major dimensió.

almacenaje

Actuem com el departament de logística de tu organització, de manera que no has d’invertir en els actius necessaris ni en la contractació de personal ni en la seva gestió.

La reducció de costos és un dels principals motius per contractar els nostres serveis com 3PL.

Amb els nostres serveis, els teus costos logístics es convertiran en variables, de manera que pagaràs només pels serveis prestats. Si mous poc pagaràs poc. Pel que els períodes de poc volum deixessin de ser una font de pèrdues a compensar. A més, podràs alleugerir l’estructura de la teva empresa focalizándote en l’estratègia logística i no en la seva execució. D’això ens encarreguem nosaltres.

logistica inversa

Com 3PL també podem gestionar tu cadena de subministrament, de manera que tu organització pot alliberar-se de la relació directa amb els teus proveïdors, ocupant-nos nosaltres d’aquesta gestió. Per exemple, vam realitzar el seguiment de les teves comandes de compra fins que arriben als nostres magatzems directament des del teu proveïdor.

Amb tot això guanyaràs una gran quantitat de temps per enfocar-te en el teu core business i optimitzar els teus resultats.

A més, les comandes amb productes emmagatzemats en els nostres magatzems tindran temps de processament molt més ràpids. Pel que la qualitat de servei cap a la teva client va a millorar de manera substancial.

packing

Oferim un servei de logística integral. És a dir, els nostres serveis engloben tots els processos i totes les relacions entre clients i proveïdors, amb l’objectiu de donar resposta comuna a les necessitats de la teva cadena de subministrament.

Per oferir la major qualitat de servei als teus clients has de implementar una cadena logística integral on la informació dels teus productes i els seus moviments siguin visible en temps real. A més, el treball no acaba amb l’enviament de la comanda. La gestió de la logística inversa és fonamental per a proporcionar un servei premium.

En Disnet, com 3PL, t’oferim tots els recursos i coneixements necessaris per implementar una gestió global, garantint una completa transparència i traçabilitat. Per exemple, ens podem ocupar de l’atenció a l’usuari final, muntatge de components, seguiment d’aprovisionaments, devolucions …

A més, mitjançant la nostra plataforma web B2B podràs consultar en temps real l’estat de totes les operacions amb nosaltres. Podent seguir els KPI operacionals de el quadre de comandament integrat en el nostre B2B.

ecommerce disnet

Des de fa més de 25 anys som especialistes en ecommerce.

Els nostres processos encaixen perfectament en tu cadena de subministrament d’acord amb els requisits que requereix el comerç electrònic. En definitiva, ens encarreguem de la transacció de béns i serveis entre un comprador (el teu client) i un venedor (la teva organització).

Com a especialista en ecommerce ens convertim en el magatzem de la botiga en línia. Rebre i emmagatzemant les mercaderies, a més, controlem l’estoc i l’inventari, gestionem els lliuraments i devolucions dels teus clients directament amb ells.

server

Disnet compta amb una aplicació SGA multi magatzem , Que ens permet tractar la informació específica i pròpia dels productes més diversos i gestionar adequadament els fluxos de materials, així com tenir una estricta traçabilitat dels mateixos.

Els productes es gestionen d’acord amb el criteri de cua que ens especifica cada client:

FIFO, FEFO, LIFO, RND, ….

Disposem d’un sistema d’intercanvi de fitxers (csv, txt, etc.) via FTP a més de connectivitat via WebService (API REST, SOAP, XML …) per integrar-nos amb qualsevol sistema d’informació extern de manera que la informació entre els diferents agents de la cadena de subministrament flueixi en temps real i sense esperes.

Tot això ens permet donar visibilitat total de la traçabilitat dels productes i serveis en temps real per als nostres clients a través de la nostra plataforma web.